τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τα καλύτερα μεταχειρισμένα μικρά αυτοκίνητα & η επιλογή τους: Ένα θέμα που απασχολεί κάθε οδηγό που κινείται καθημερινά εντός πόλης. Περνάτε αρκετό χρόνο της ημέρας οδηγώντας σε δρόμους της Αττικής με έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση όπως η Εθνική Οδός στο ύψος του ποταμιού, η Λ. Κηφισίας, η Λ. Μεσογείων και η Λ. Ηρακλείου; Δυσκολεύεστε να βρείτε θέση parking σε πόλεις με έλλειψη όπως το Χαλάνδρι, η Αθήνα και ο Κορυδαλλός; Ή μήπως χρειάζεστε ένα επιπλέον όχημα για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μετακινήσεων της οικογένειας; Σε κάθε περίπτωση, η λύση είναι ένα αξιόπιστο μοντέλο μικρού μεγέθους με την υπογραφή ποιότητας της Autostadt. Βρείτε λοιπόν αυτό που καλύπτει άριστα τις ανάγκες σας, ακολουθώντας τις συμβουλές που σας προτείνουμε.

5+1 tips για να επιλέξετε το καλύτερο μεταχειρισμένο μικρό αυτοκίνητο

1. Δώστε έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής

Το πρώτο βήμα για να επιλέξετε αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, είναι να ορίσετε το διαθέσιμο budget σας. Σαφώς, σε μία εποχή που οι τιμές των νέων αυτοκινήτων αυξάνονται συνεχώς, η επιλογή ενός μικρού και ελαφρώς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελεί την οικονομικά πιο συμφέρουσα επιλογή. Μην εστιάσετε όμως απλά στην τιμή, αλλά στη σχέση ποιότητας και τιμής – η ασφάλεια στις μετακινήσεις μας είναι απόλυτη προτεραιότητα.

2. Ελέγξτε την κατανάλωση καυσίμου του μοντέλου που σας ενδιαφέρει

Το χαρακτηριστικό που κάνει τα καλύτερα μεταχειρισμένα μικρά αυτοκίνητα να ξεχωρίζουν είναι η οικονομία καυσίμου που προσφέρουν. Οι compact διαστάσεις τους και κατ’ επέκταση το χαμηλό βάρος, τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κινητήρες μικρού κυβισμού, οι οποίοι συνδυάζουν ικανοποιητικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσετε στην τελική αγορά, συγκρίνετε την εργοστασιακή κατανάλωση καυσίμου του μοντέλου που σας ενδιαφέρει με τον ανταγωνισμό του.

  • Autostadt tip: Μία ικανοποιητική μέση κατανάλωση πρέπει να κινείται γύρω από το 5.

3. Επιλέξτε το κατάλληλο κιβώτιο ταχυτήτων με βάση τις ανάγκες σας

Μερικοί το προτιμούν… αυτόματο. Άλλοι πάλι το θέλουν χειροκίνητο! Σε κάθε περίπτωση, οι γνώμες σχετικά με τον ιδανικό τύπο κιβωτίου διίστανται. Με βάση την εμπειρία μας, οι νέοι οδηγοί, αλλά και οι λάτρεις της σπορ οδήγησης προτιμούν το χειροκίνητο κιβώτιο. Ο λόγος είναι ότι προσφέρει μεγαλύτερη αμεσότητα και καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου. Ωστόσο, όσοι «κολλούν» καθημερινά στην κίνηση θα λατρέψουν την άνεση και την ευκολία του αυτόματου. Σε κάθε περίπτωση, η γκάμα της Autostadt περιλαμβάνει τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

4. Χρειάζεστε ικανοποιητικό χώρο αποσκευών;

Παραδοσιακά, τα αυτοκίνητα πόλης δε φημίζονται για το χώρο αποσκευών τους. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που με τα χρόνια αλλάζει. Πλέον, πολλά από αυτά διαθέτουν χωρητικότητα που μπορεί να φιλοξενήσει τις ανάγκες ακόμα και μιας μικρής οικογένειας. Τέτοιες επιλογές αποτελούν για παράδειγμα το Audi A1, το Hyundai i20 και το Nissan Micra.

  • Autostadt tip: Ένας ικανοποιητικός χώρος αποσκευών ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 μικρές βαλίτσες κυμαίνεται περίπου στα 250 λίτρα.

5. Αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα με το parking;

Ναι, σαφέστατα και ένα αυτοκίνητο πόλης προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο παρκάρισμα από ένα sedan ή ένα SUV. Ωστόσο, επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, υπάρχουν και τα πολύ μικρά αυτοκίνητα που παρκάρουν ακόμα και στον πιο μικρό κενό χώρο. Σε αντίθεση με τα μικρά αυτοκίνητα που ανήκουν στην κατηγορία Β, τα πολύ μικρά ανήκουν στην κατηγορία Α και ξεχωρίζουν για τις ακόμα πιο μαζεμένες διαστάσεις τους. Επιλέγοντας ένα τέτοιο, είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα parking που αντιμετωπίζετε θα λυθεί ριζικά. Τέτοιες προτάσεις είναι το Citroen C1, το Fiat 500, το Skoda Citigo και το Smart for Two. Επιπλέον, στην Autostadt θα βρείτε και το ηλεκτρικό BMW ι3.

+1. Τa καλύτερα μεταχειρισμένα μικρά αυτοκίνητα είναι τα «εγγυυημένα»

Η επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου αποτελεί υπόθεση που απαιτεί την εμπιστοσύνη του αγοραστή προς τον έμπορο. Τα τελευταία χρόνια, η Autostadt έχει καταφέρει να δημιουργήσει φήμη αξιοπιστίας στο χώρο, κατακτώντας μία θέση στην κορυφή των προτιμήσεων των οδηγών. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων της, προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά εγγυήσεων & παροχών όπως:

  • Γραπτή εγγύηση αναγραφόμενων χιλιομέτρων
  • Γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου
  • Εγγύηση μηχανής – σασμάν για 6 μήνες ή 10.000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο
  • Γραπτή τεχνική αναφορά
  • Δυνατότητα ελέγχου από μηχανικό
  • Service με την παράδοση του αυτοκινήτου
  • Βιολογικό καθαρισμό – γυάλισμα – κέρωμα.

Αν λοιπόν κι εσείς αναζητάτετα καλύτερα εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εμπιστευτείτε την Autostadt. Κλείστε test drive με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και ελάτε να συζητήσουμε τον πιο συμφέροντα τρόπο απόκτησής του με βάση τις ανάγκες σας.

 

Autostadt

Αναπαύσεως 51-53, Βριλήσσια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

www.autostadt.gr

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Τα καλύτερα μεταχειρισμένα μικρά αυτοκίνητα & η επιλογή τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.