οικογενειακά αυτοκίνητα

Οικογενειακά αυτοκίνητα: Η πιο αποτελεσματική λύση για την κάλυψη των αναγκών μετακινήσεων της οικογένειάς σας με απόλυτη ασφάλεια. Κάτω υπό την ομπρέλα του προσδιορισμού «οικογενειακά» περιλαμβάνονται όλα εκείνα τα οχήματα φυσιολογικού μεγέθους, τα οποία και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μεταφοράς μιας κανονικής οικογένειας τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Τα οχήματα αυτά δεν ανήκουν σε μία μόνο κατηγορία, αλλά σε περισσότερες. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται: τα sedans, τα hatchbacks, τα station wagons καθώς και τα SUVs, λόγω του μεγέθους τους που τους επιτρέπει να διαθέτουν περισσότερο χώρο για τους επιβάτες. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα πλεονεκτήματά τους για τα οποία αξίζει να τα προτιμήσετε; Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μαζί, μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Επιλέξετε οικογενειακά αυτοκίνητα για τα μεγάλα πλεονεκτήματά τους όπως:

  • Η ασφάλεια

Τα σύγχρονα οικογενειακά αυτοκίνητα αποτελούν τα πιο εμπορικά μοντέλα των εταιρειών αυτοκινήτων, Γι’ αυτό και εξοπλίζονται με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας όπως η έξυπνη υποβοήθηση ταχύτητας, το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, αλλά και η δυνατότητα κλήσης σε περίπτωση ατυχήματος.

  • Η άνεση

Το ευρύχωρο εσωτερικό των οικογενειακών αυτοκινήτων μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Πριν επιλέξετε λοιπόν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χωρά όλη την οικογένειά σας.

  • Οι χώροι για αποσκευές

Αν αναζητάτε ένα όχημα με αυξημένο χώρο αποθήκευσης αποσκευών, τότε τα οικογενειακά αυτοκίνητα αποτελούν εξαιρετικές επιλογές. Ένας χώρος 400lt είναι αρκετά ικανοποιητικός για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογενειας.

  • Η γκάμα κινητήρων τους

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα της Autostadt είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα κινητήρων. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας επιλέγοντας όχημα με κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτροκινητήρα. Δώστε προτεραιότητα στη χαμηλή κατανάλωση, έναντι του σπορ χαρακτήρα τους.

Τα καλύτερα οικογενειακά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σας περιμένουν στην Autostadt

Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα οικογενειακά αυτοκίνητα της Αutostadt δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση ή τους χώρους. Επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας και βρείτε με την βοήθεια των ειδικών μας αυτό που θα καλύψει άριστα τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Οι προτάσεις μας περιλαμβανουν:

Φυσικά, όλα τους είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται με:

☑️ Εγγύηση μηχανής – σασμάν για 6 μήνες ή 10.000 χλμ όποιο έρθει πρώτο

☑️ Γραπτή τεχνική αναφορά

☑️ Εγγύηση χιλιομέτρων

☑️ Εγγύηση ατρακάριστου

☑️ Δυνατότητα ελέγχου και από δικό σας μηχανικό

☑️ Δυνατότητα χρηματοδότησης δανείου για αγορά αυτοκινήτου από την Τραπεζα Πειραιώς ή την tbi bank.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την έκθεσή μας, Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια, και το site μας www.autostadt.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Oικογενειακά αυτοκίνητα & η επιλογή τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.