Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Μια διαδικασία από εκείνες όπου πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή και να είστε όσο πιο σχολαστικοί μπορείτε! Μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις και φροντίστε να διασταυρώσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για να διευκολύνουμε την κατάσταση, σας παραθέτουμε όλα τα μικρά μυστικά που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Δείτε παρακάτω λοιπόν όλα τα… S.O.S. που θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – Tip 1: Έχετε μαζί τον δικό σας μηχανικό

Μπορεί να είναι σχεδόν αυτονόητο, όμως είναι πολλοί οι υποψήφιοι αγοραστές που επιλέγουν να μην έχουν μαζί τον δικό τους μηχανικό ή φανοποιό. Το έμπειρο μάτι του ειδικού μπορεί να διακρίνει κάτι που το μάτι του μέσου ανθρώπου αδυνατεί να παρατηρήσει. Σε καμία περίπτωση δεν αρκεί να ρωτήσετε τον πωλητή του αυτοκινήτου αν το αυτοκίνητο έχει τρακάρει στο παρελθόν ή όχι. Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προϋποθέτει κι έναν ενδελεχή έλεγχο και γι’ αυτό η παρουσία ενός ειδικού είναι τόσο απαραίτητη. Ασφαλώς, σε καμία των περιπτώσεων μην αγοράσετε αυτοκίνητο από πωλητή που αρνήθηκε τον έλεγχο του οχήματος σε δικό σας άτομο.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – Tip 2: Ελέγξτε μετρητή χιλιομέτρων και πιστοποιητικά

Ένας μετρητής χιλιομέτρων που δεν… αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα είναι μια συνήθης «κομπίνα» των πωλητών, ώστε να μεγαλώσουν οι πιθανότητες πώλησης. Επ’ ουδενί μην προβείτε σε αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χωρίς βιβλίο service, επίσημα έγγραφα και βεβαιώσεις. Αν εντοπίσετε ψευδεπίγραφες σφραγίδες ΚΤΕΟ, μη εργοστασιακό βιβλίο Service ή ασυμφωνία των παραπάνω με τον μετρητή χιλιομέτρων, αποφύγετε την αγορά. Στην Autostadt, αντιμετωπίζουμε πάντα τον υποψήφιο αγοραστή με τον δέοντα σεβασμό και μεγάλη υπευθυνότητα, επομένως όλα είναι στη διάθεσή του: όλα τα έγγραφα και τα πιστοποιητικά, σχετικά με το ιστορικό του αυτοκινήτου, είναι διαθέσιμα για ενδελεχή έλεγχο.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – Tip 3: Ζητήστε εγγυήσεις

Σε όσο καλή κατάσταση κι αν δείχνει να είναι ένα αυτοκίνητο, ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε τι ισχύει. Άλλωστε, τα φαινόμενα απατούν! Για να 100% σίγουροι, φροντίστε να ζητήσετε εγγύηση ατρακάριστου και αναγραφόμενων χιλιομέτρων. Η Autostadt ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της καθώς παρέχει κάθε δυνατή γραπτή εγγύηση:

  • Για τα χιλιόμετρα του μετρητή
  • Για το ότι το αμάξι είναι ατρακάριστο και
  • Για τη μηχανή – σασμάν (6 μήνες ή 10 χμ, ανάλογα με το ποιο θα έρθει πρώτο).

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – Tip 4: Κάντε ένα test-drive

Όταν υπάρχει η δυνατότητα Test Drive, όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ασφαλώς και βοηθούν οι εγγυήσεις και οι έλεγχοι, αλλά αν μπορείτε να οδηγήσετε το υποψήφιο αυτοκίνητό, είναι το πιο σημαντικό! Ζητήστε να τεστάρετε το… επικείμενο περιουσιακό σας στοιχείο και το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλάβετε αυτομάτως αν το θέλετε! Στην Autostadt η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και το test-drive είναι αλληλένδετες έννοιες! Γι’ αυτό άλλωστε η Autostadt παγιώθηκε στις συνειδήσεις του κόσμου ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου: καθώς ανέκαθεν έμπαινε στη θέση του πελάτη. Επομένως για εμάς, το test drive είναι όχι απλά αυτονόητο αλλά… επιβεβλημένο!

Για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μία είναι η σωστή επιλογή: Autostadt

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή διαδικασία. Αφορά μια απόφαση ζωής, την επιλογή ενός περιουσιακού σας στοιχείου! Μην την πάρετε αψήφιστα και φροντίστε να στραφείτε σε μια εταιρεία με πείρα στον χώρο και σεβασμό προς τον πελάτη. Στην Autostadt, σκεφτόμαστε πάντα πελατοκεντρικά: θεωρούμε πως η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ό,τι σημαντικότερο και δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επιπλέον, αν επιλέξετε την Autostadt για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, θα επωφεληθείτε και από τα εξής:

  • 100% ετοιμοπαράδοτα μοντέλα,
  • Service με την παράδοση του αυτοκινήτου,
  • Βιολογικός καθαρισμός/ γυάλισμα/ κέρωμα,
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης δανείου για αγορά αυτοκινήτου από την Τράπεζα Πειραιώς ή την tbi bank.

 Για ό,τι επιπρόσθετες πληροφορίες χρειάζεστε, επισκεφθείτε την έκθεσή μας, Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια ή το site μας www.autostadt.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει;;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της Autostadt.