Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Μια άκρως απαραίτητη διαδικασία την οποία πρέπει να κάνετε πολύ σχολαστικά, δίνοντας τη δέουσα προσοχή. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι το όχημα είναι σε καλή κατάσταση και αξίζει στο 100% τα χρήματά σας. Μη βιαστείτε και μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο αν δεν το επιβεβαιώσετε από μόνοι σας. Στο παρόν κείμενο, παραθέτουμε τα στάδια που πρέπει να περιλαμβάνει ένας ενδελεχής έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ώστε να είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι.

Δείτε το Ιστορικό και τα Πιστοποιητικά οχήματος

Άραγε ο μετρητης χιλιομέτρων αντικατοπτρίζει την πάσα αλήθεια; Επ’ ουδενί μην αγοράσετε ποτέ κανένα αυτοκίνητο χωρίς να ελέγξετε πρώτα τις βεβαιώσεις, τα επίσημα έγγραφα και το βιβλίο service. Ελέγξτε τον αριθμό κυκλοφορίας ώστε να διαπιστώσετε μήπως και υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές ή κάθε είδους εκκρεμότητες. Κατόπιν ελέγξτε σχολαστικά το βιβλίο Service. Ασφαλώς και να ακυρώσετε τη διαδικασία αγοράς αν εντοπίσετε μη εργαστασιακό βιβλίο Service. Ή μη γνήσιες σφραγίδες ΚΤΕΟ και συνεργείων.

Ελέγξτε τα έγγραφα του οχήματος, όπως το βιβλίο service, το Πιστοποιητικό Κυκλοφορίας και το Κάρτα Ταυτότητας του Οχήματος (ΚΤΟ). Η Autostadt έχει καταφέρει να κτίσει φήμη αξιοπιστίας στον χώρο παρέχοντας με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον πελάτη γραπτή τεχνική αναφορά με όλα τα πιστοποιητικά και το ιστορικό του αυτοκινήτου.

Πραγματοποιήστε σχολαστικούς ελέγχους μέσα & έξω

Το αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο ή όχι, είναι κάτι που δεν θα σου πει πάντα ο έμπορος/ πωλητής. Είναι όμως κάτι που μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις με τον δικό σου μηχανικό ή φανοποιό, καθώς έχεις ανάγκη από ένα έμπειρο μάτι. Ελέγξτε πολύ προσεκτικά το εξωτερικό του αυτοκινήτου καθώς επίσης και τον κινητήρα αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ελέγξτε σχολαστικά τον κινητήρα για πιθανές διαρροές και επιβεβαιώστε ότι το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί ομαλά. Στη συνέχεια, ελέγξτε ακόμα και όσα θεωρείτε ήσσονος σημασίας. Βάλτε μπρος το αυτοκίνητο και ελέγξτε τα πάντα: από τα πεντάλ και το τιμόνι, μέχρι τους υαλοκαθαριστήρες και τον κλιματισμό. Ασφαλώς, επ’ ουδενί μην αγοράσετε αυτοκίνητο από πωλητή που δεν σας επιτρέπει να ελέγξετε το όχημα με δικά σας άτομα. Περιττό να αναφέρουμε πως κάτι τέτοιο, η Autostadt το θεωρεί αυτονόητο και επιτρέπει τον έλεγχο των οχημάτων της για όση ώρα είναι απαραίτητο.

Πραγματοποιήστε έλεγχο των ελαστικών

Ένας σχολαστικός έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τα ελαστικά του μελλοντικού σας οχήματος. Ελέγξτε με τον μηχανικό σας την κατάσταση των ελαστικών και το επίπεδο φθοράς τους. Μην αμελήσετε να κάνετε το ίδιο και για το εφεδρικό λάστιχο (ρεζέρβα). Τέλος, δείτε αν είναι διαθέσιμο το εργοστασιακό kit με τα εργαλεία για την αντικατάσταση ελαστικού (γρύλος, σταυρός, κ.ο.κ.) στο port-package.

Ζητήστε εγγύηση ατρακάριστου και μηχανής – σασμάν

Ακόμα κι αν το μεταχειρισμένο δεν… θυμίζει μεταχειρισμένο, δεν μπορείτε να ξέρετε στο 100% τι ισχύει. Ούτε φυσικά τι προβλήματα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα. Για να είσαι απολύτως βέβαιοι για την επικείμενη αγορά σας, φροντίστε να ζητήσετε και εγγύηση ατρακάριστου και μηχανής – σασμάν. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Autostadt είναι ότι προσφέρει κάθε δυνατή εγγύηση:

  • Γραπτή εγγύηση αναγραφόμενων χιλιομέτρων,
  • Γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου,
  • Εγγύηση μηχανής – σασμάν για 6 μήνες ή 10.000 χλμ, (όποιο έρθει πρώτο)!

Κάντε ένα test-drive!

Ωφέλιμες οι εγγυήσεις, ουσιαστικοί οι έλεγχοι αλλά άμα μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι πριν να το αγοράσεις, όλα τα άλλα περισσεύουν! Η Autostadt με πλήρη επίγνωση των ανησυχιών κάθε επίδοξου αγοραστή δεν θα μπορούσε να μην παρέχει τη δυνατότητα Test Drive στο αυτοκίνητο της επιλογής σας.

Σε εμάς, δεν γίνεται απλός έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αλλά… κανονική δοκιμή για το αν πληροί τα κριτήρια που έχετε θέσει! Η Autostadt δεν παγιώθηκε τυχαία στη συνείδηση των οδηγών ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο. Το έκανε δείχνοντας σεβασμό προς τον πελάτη – οδηγό και προσπαθώντας να εξετάσει μια επικείμενη αγορά από τη δική του οπτική. Σκεπτόμαστε όπως εσείς, για εσάς. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μας εκφράσετε κάθε απορία ή προβληματισμό σας.

Τέλος, στα… ουκ ολίγα πλεονεκτήματα/ παροχές που προσφέρουμε, προσθέστε και τα εξής:

  • 100% ετοιμοπαράδοτα μοντέλα,
  • Service με την παράδοση του αυτοκινήτου,
  • Βιολογικός καθαρισμός/ γυάλισμα/ κέρωμα,
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης δανείου για αγορά αυτοκινήτου από την Τράπεζα Πειραιώς ή την tbi bank.

 Για ό,τι επιπρόσθετες πληροφορίες χρειάζεστε, επισκεφθείτε την έκθεσή μας, Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια ή το site μας www.autostadt.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει;;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της Autostadt.