τι αυτοκίνητο να πάρω 2023

Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2023; Τα τελευταία δύο χρόνια η αγορά αυτοκινήτου άλλαξε ριζικά, με αφορμή την παγκόσμια κρίση έλλειψης ημιαγωγών και τη μείωση της παραγωγής των εταιρειών. Οι ταξινομήσεις καινούργιων μοντέλων άρχισαν να μειώνονται δραστικά, ενώ οι τιμές τους άρχισαν να αυξάνονται κατακόρυφα. Το δε κοινό στην Ελλάδα και τον κόσμο ξεκίνησε να στρέφεται σε ποιοτικά μεταχειρισμένα. Τι γίνεται λοιπόν τώρα με την δική σας περίπτωση, καθώς αναζητάτε ένα αξιόλογο όχημα για τις μετακινήσεις σας; Ποιο είναι αυτό που αξίζει να επιλέξετε έτσι ώστε να τις καλύψετε στο 100% λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα δεδομένα της εποχής; Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε τις πιο πολύτιμες συμβουλές για να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2023; Ta 3 πιο πολύτιμα tips της Autostadt

  • Προτιμήστε ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο

Το 2023, ο χρόνος αναμονής για αγορά νέου αυτοκίνητου κυμαίνεται συνήθως ανάμεσα σε 8 και 12 μήνες. Στα δε best-seller μοντέλα, η αναμονή μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 18 μήνες. Μάλιστα, οι επίσημες αντιπροσωπείες δεν εγγυώνται ούτε για το χρόνο άφιξης των μοντέλων ούτε για τις τελικές τιμές τους. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να προτιμήσετε ετοιμοπαράδοτο μοντέλο, είτε αυτό είναι καινούργιο είτε μεταχειρισμένο. Έτσι δε θα χρειαστεί να αγωνιάτε για την παράδοσή του ή το καπέλο που θα τοποθετηθεί στην τελική τιμή του. Φυσικά, όλα τα μοντέλα της Autostadt είναι άμεσα διαθέσιμα μετά την αγορά τους.

  • Αφεθείτε στη σιγουριά ενός μοντέλου με κινητήρα βενζίνης ή diesel

Το τελευταίο διάστημα, οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα αποτελούν την top επιλογή για τους αγοραστές σε όλα τα επίπεδα. Στην πραγματικότητα ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλους. Τέτοια μοντέλα δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό ακόμα, καθώς οι τιμές τους είναι εξαιρετικά υψηλές, ακόμα και με την επιδότηση του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Τα δε οικονομικά οφέλη από τη χρήση τους είναι ελάχιστα και αυτά έρχονται μετά την παρέλευση δεκαετίας και αν. Σημειώνεται δε ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα στη χώρα μας δεν εξυπηρετούνται από ένα επαρκές δίκτυο φόρτισης. Σε κάθε περίπτωση, στην Autostadt θα βρείτε μία ευρεία γκάμα μοντέλων που κινούνται είτε με βενζίνη, είτε με πετρέλαιο είτε με ηλεκτροκινητήρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο οδήγησης και τις ανάγκες μετακινήσεών σας.

  • Πείτε «ναι» σε ένα ποιοτικό και εγγυημένο μεταχειρισμένο

Με τους καταναλωτές να προτιμούν πλέον μαζικά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και στην Ελλάδα, η εγχώρια αγορά έχει αρχίσει να στερεύει από επιλογές. Γι’ αυτό και πολλές αντιπροσωπείες μεταχειρισμένων έχουν ξεπουλήσει ήδη τα αξιόλογα μοντέλα τους και μπαίνουν στην διαδικασία να εισάγουν. Σε κάθε περίπτωση η Autostadt, η αντιπροσωπεία που φημίζεται για τα ποιοτικές επιλογές της, συνεχίζει να σας προσφέρει μόνο προτάσεις που αξίζει να τις εμπιστευτείτε. Γι’ αυτό, όλα της τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με:

  • Εγγύηση μηχανής – σασμάν για 6 μήνες ή000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο
  • Γραπτή τεχνική αναφορά
  • Eγγύηση χιλιομέτρων
  • Εγγύηση ατρακάριστου
  • Δυνατότητα ελέγχου και από δικό σας μηχανικό.

Η απάντηση στο «τι αυτοκίνητο να πάρω» και το 2023 είναι η Autostadt

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι αυτοκίνητο να πάρετε με βάση τα νέα δεδομένα της αγοράς του 2023, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας, Αναπαύσεως 51-53 στα Βριλήσσια. Εδώ, θα ανακαλύψετε την πολυσυλλεκτική γκάμα μας που περιλαμβάνει μοντέλα όλων των κατηγοριών, για να επιλέξετε στη συνέχεια αυτό που σας ενδιαφέρει. Oi εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση, προτείνοντάς σας την κατάλληλη επιλογή χρηματοδότησης αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Austostadt: 2106139650

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2023»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.