μικρά τζιπ μεταχειρισμένα

Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα, η top επιλογή των οδηγών αυτοκινήτων. Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι θέλουν να αποκτήσουν ένα μικρό σε μέγεθος suv ή crossover μοντέλο, τα ποιοτικά μεταχειρισμένα αποτελούν μονόδρομο. Η συνεχής αύξηση των τιμών των καινούργιων και οι μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις τους λόγω της κρίσης με την έλλειψη ημιαγωγών στρέφουν μαζικά τους αγοραστές σε αυτά. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο; Ελάτε να τους δούμε μαζί μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα: Αυτά είναι τα 5+1 top πλεονεκτήματά τους

1. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης

Ο βασικός λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν καινούργια ή μεταχειρισμένα τζιπ είναι η υπερυψωμένη θέση οδήγησης. Η καλύτερη περιμετρική ορατότητα σε συνδυασμό με τον αυξημένο χώρο για το κεφάλι κάνουν την οδήγησή τους πιο απολαυστική σε κάθε διαδρομή εντός ή εκτός πόλης.

2. Η αυξημένη αίσθηση ασφάλειας

Το σαφώς πιο ογκώδες αμάξωμα των μικρών τζιπ σε συνδυασμό με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης χαρίζουν μία μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας σε οδηγό και επιβάτες. Τι κι αν στην πράξη η ασφάλεια που εξασφαλίζουν δεν διαφέρει από αυτή των σύγχρονων αυτοκινήτων ανεξαρτήτως κατηγορίας; Ακόμα και η αίσθηση αποτελεί από μόνη της σημαντικό πλεονέκτημα.

3. Η αφθονία χώρου για επιβάτες και αποσκευές

Ένα από τα πολλά assets που προσφέρουν τα μικρά μεταχειρισμένα τζιπ είναι ο άφθονος χώρος για επιβάτες, αποσκευές και όλες τις εξορμήσεις σας. Πολλά μοντέλα μάλιστα διαθέτουν αναδιπλούμενο ή και συρόμενο πίσω πάγκο καθισμάτων, εκτοξεύοντας τον αποθηκευτικό χώρο στα ύψη. Η διαμόρφωση των χώρων τους ολοκληρώνεται μέσω πρακτικών και έξυπνων θηκών αποθήκευσης.

4. Ο νεανικός χαρακτήρας τους

Ένας από τους λόγους που τα μικρά μεταχειρισμένα τζιπ μαγνητίζουν το αγοραστικό κοινό είναι η νεανική τους εμφάνιση. Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα της Autostadt έχει δημιουργηθεί για να δίνει στιλ στις trendy μετακινήσεις σας στην πόλη, αλλά και στις αποδράσεις σας.

5. Οι offroad δυνατότητές

Χάρη στην αυξημένη απόστασή τους από το έδαφος, τα μικρά τζιπ διαθέτουν μεγαλύτερες off-road δυνατότητες σε σύγκριση με τα συμβατικά. Απολαύστε λοιπόν μαζί τους συναρπαστικές διαδρομές σε πατημένο χωματόδρομο, άμμο ή και πάνω σε ελαφρύ χιόνι.

+1. Η δυνατότητα τετρακίνησης

Είναι γεγονός ότι οι κατασκευαστές αποφεύγουν να εξοπλίζουν με τετρακίνηση τα μοντέλα τους, καθώς τα καθιστά λιγότερο προσιτά σε τιμή. Επιπλέον, η ύπαρξη συστήματος 4×4 δεν απευθύνεται στο μέσο οδηγό, αλλά σε ειδικό κοινό που αναζητά μέγιστη περιπέτεια.

Ανακαλύψτε τα κορυφαία μεταχειρισμένα μικρά τζιπ της Autostadt

Αναζητάτε το δικό σας ποιοτικό μεταχειρισμένο μικρό τζιπ που να κάνει την οδήγηση εντός και εκτός πόλης πιο συναρπαστική; Η Autostadt κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό προσφέροντάς σας μία σειρά μοντέλων που ξεχωρίζει για τη σχέση ποιότητας και τιμής. Φυσικά, όλα τους είναι 100% ετοιμοπαράδοτα. Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας και αποκτήστε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας με:

☑️ Δικαίωμα επιστροφής σε 7 ημέρες ή 300 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο)

☑️ Γραπτή τεχνική αναφορά

☑️ Εγγύηση χιλιομέτρων

☑️ Εγγύηση ατρακάριστου

☑️ Δυνατότητα ελέγχου και από δικό σας μηχανικό

☑️ Δυνατότητα χρηματοδότησης δανείου για αγορά αυτοκινήτου από την Τραπεζα Πειραιώς ή την tbi bank.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα μας μοντέλα στην έκθεσή μας, Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια, όσο και στο site μας www.autostadt.gr

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα: Η #1 τάση της αγοράς»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.