μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μία από τις κορυφαίες τάσεις στην αγορά. Όλο και περισσότεροι οδηγοί τα επιλέγουν λόγω των πολύ σημαντικών πλεονεκτημάτων τους όπως τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, οι υψηλές επιδόσεις και οι μηδενικές εκπομπές ρύπων τους. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να σκεφτείτε κι εσείς την επιλογή ενός τέτοιου τύπου οχήματος με την υπογραφή Autostadt; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

9+1 λόγοι για να επιλέξετε μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

1. Έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος service

Τα  ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούνται από πολύ λιγότερα κινούμενα μηχανικά μέρη σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Γι’ αυτό και απαιτούν σαφώς πολύ λιγότερη συντήρηση. Ενδεικτικά, το κόστος της κυμαίνεται έως και 3 φορές κάτω από τα συμβατικά!

2. Δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

Επιλέγοντας μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεχνάτε αυτομάτως το πάγιο έξοδο των τελών κυκλοφορίας που σας επιβαρύνει κάθε χρόνο. Άλλη μία σημαντική αποφόρτιση του κόστους!

3. Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο – και όχι μόνο

Με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινείστε με απόλυτη ελευθερία στον δακτύλιο της πόλης των Αθηνών. Επιπλέον, εξασφαλίζετε δωρεάν στάθμευση σε σημεία ελεγχόμενης στάθμευσης των Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

4. Προσφέρουν ικανοποιητική αυτονομία

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στην αγορά διαθέτουν αυτονομία που κυμαίνεται περίπου από 300 έως 500 χιλιόμετρα οδήγησης χωρίς ενδιάμεση στάση για φόρτιση. Η αυτονομία τους υπολογίζεται σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο δοκιμών WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

5. Φορτίζουν εύκολα και παντού

Είτε σε wallbox στο σπίτι, είτε σε δημόσιο ταχυφορτιστή, τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φορτίζουν κυριολεκτικά πάντα και παντού. Έτσι, δε μένουν ποτέ χωρίς ενέργεια.

6. Προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις

Όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις από τα συμβατικά. Η ακαριαία επτάχυνση και αυξημένη τους ροπή παραπέμπουν σε επιδόσεις ανταγωνιστικών supercars.

7. Είναι αθόρυβα

Όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αθόρυβα. Ωστόσο, εξοπλίζονται με ηχητικά συνθετικά μέσα για να προειδοποιούν τους πεζούς για την άφιξή τους.

8. Προστατεύουν περισσότερο το περιβάλλον

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν καίνε βενζίνη ή πετρέλαιο. Γι’ αυτό και δεν έχουν ρυπογόνες επιπτώσεις για το περιβάλλον.

9. Κάνουν απόσβεση του κόστους αγοράς σε βάθος χρόνου

Τι κι αν το κόστος αγοράς τους μοιάζει υψηλό; Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν επένδυση που σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται με μαθηματική ακρίβεια επικερδής.

+1. Τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο προσιτά

Ναι, το κόστος αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι υψηλότερο συγκριτικά με των συμβατικών. Ωστόσο, τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Autostadt είναι διαθέσιμα σε πιο προσιτές τιμές που κάνουν την διαφορά.

Ανακαλύψτε τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Autostadt!

Αναζητάτε ένα πραγματικά ποιοτικό μεταχειρισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Η Autostadt κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό προσφέροντάς σας μία σειρά μοντέλων που ξεχωρίζει για τη σχέση ποιότητας και τιμής. Φυσικά, όλα τους είναι 100% ετοιμοπαράδοτα. Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας και αποκτήστε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας με:

☑️ Γραπτή τεχνική αναφορά

☑️ Εγγύηση χιλιομέτρων

☑️ Εγγύηση ατρακάριστου

☑️ Δυνατότητα ελέγχου και από δικό σας μηχανικό

☑️ Δυνατότητα χρηματοδότησης δανείου για αγορά αυτοκινήτου από την Τραπεζα Πειραιώς ή την tbi bank.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα μας μεταχειρισμένα ηλεκτρικά και συμβατικά μοντέλα στην έκθεσή μας, Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια, όσο και στο site μας www.autostadt.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106139650

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα & τα πλεονεκτήματά τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.