Μεταχειρισμένα αυτόματα αυτοκίνητα, μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα, η στροφή των καταναλωτών σε premium μεταχειρισμένα μοντέλα, κυρίως λόγω του ότι είναι ετοιμοπαράδοτα, συνοδεύεται και από μία μεγάλη άνοδο των πωλήσεων όσων εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο. Οι λόγοι γι’ αυτό; Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί σημαντικά, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς τους μία σειρά πλεονεκτημάτων με πρώτα και κύρια τη μεγάλη ευκολία χειρισμού και την οδηγική άνεση κατά τις μετακινήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει και σεις να τα προτιμήσετε από αυτά με χειροκίνητο κιβώτιο; Ανακαλύψτε τους μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Μεταχειρισμένα αυτόματα αυτοκίνητα: Τα 4+1 top πλεονεκτήματά τους

1. Είναι πιο άνετα στην οδήγηση

Υπάρχει άραγε κάποιος που να του αρέσει να οδηγά σε συνθήκες κίνησης, όπως αυτές που επικρατούν στους δρόμους της Αθήνας; Ρητορικό το ερώτημα. Σε κανένα μας δεν αρέσει να διανύει τις διαδρομές του μετ’ εμποδίων, πατώντας συνέχεια το συμπλέκτη ή αλλάζοντας ταχύτητες. Γι’ αυτό, τα αυτόματα αυτοκίνητα αποτελούν την ιδανική επιλογή για κίνηση μέσα στην πόλη, καθώς είναι ταχύτερα στις αλλαγές και απείρως πιο ξεκούραστα.

2. Δεν παρουσιάζουν προβλήματα

Τα αυτόματα κιβώτια εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα από πιθανά ανθρώπινα λάθη κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Ειδικά στην περίπτωση των μοντέλων της Mercedes-Benz, της BMW και της Volkswagen αποδεικνύονται απροβλημάτιστα, βάσει στατιστικών. Επιλέγοντας το νέο σας μεταχειρισμένο αυτόματο αυτοκίνητο από την Autostadt, είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή του, καθώς σας προσφέρουμε γραπτή τεχνική αναφορά για την κατάστασή στην οποία βρίσκεται.

3. Εξασφαλίζουν sport επιδόσεις

Οι εποχές που τα αυτόματα αυτοκίνητα σημείωναν χαμηλότερες επιδόσεις από τα χειροκίνητα έχουν πια περάσει. Πλέον, οι κορυφαίες sport εκδόσεις των περισσότερων μοντέλων διατίθενται σχεδόν αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί τόσο, που τους επιτρέπει αλλαγές ταχυτήτων σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Έτσι, ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της sport οδήγησης.

4. Είναι διαθέσιμα στην Autostadt σε ανταγωνιστικές τιμές

Ο συνδυασμός της υψηλής απόδοσης, του στυλ και της άνεσης με μία λογική τιμή δεν αποτελεί εύκολο στόχο. Στην Autostadt όμως τον εκπληρώνουμε πάντα, προσφέροντάς σας τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτόματα αυτοκίνητα του 2022 σε προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε μας σήμερα στο showroom μας στα Βριλήσσια και βρείτε το ιδανικό μοντέλο για τις ανάγκες σας.

+1. Διαθέτουν και υψηλή μεταπωλητική αξία!

Αν έχετε εμπειρία από αγορές και πωλήσεις αυτοκίνητων, τότε αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα το έχετε διαπιστώσει στην πράξη. Η μεταπωλητική αξία των αυτόματων αυτοκινήτων είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτών με χειροκίνητο κιβώτιο. Πρόκειται μάλιστα για κάτι που ισχύει ακόμα περισσότερο στις περιπτώσεις δίλιτρων ή μεγάλων SUV, τα οποία και επιλέγονται σχεδόν αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, λόγω του ότι καθιστά πιο ευκολοδήγητα.

Αναζητάτε τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της αγοράς;

Ανακαλύψτε τα στην Autostadt, Αναπαύσεως 51-53 στα Βριλήσσια, ή απολαύστε τα online μέσα από τo www.autostadt.gr

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Μεταχειρισμένα αυτόματα αυτοκίνητα & τα πλεονεκτήματά τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.