ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα 2022

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα: μεταχειρισμένα ή καινούργια; Ποια είναι εκείνα που συμφέρουν περισσότερο σε τιμή και ποιότητα για το 2022; Μπορεί για μας στην Autostadt η απάντηση να μοιάζει αυτονόητη, όμως για σας να μην είναι. Γι’ αυτό, μέσα από το κείμενο που ακολουθεί, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε γιατί τα μεταχειρισμένα μας μοντέλα αποτελούν τις καλύτερες επιλογές της αγοράς, εφόσον φυσικά χρειάζεστε νέο αυτοκίνητο εδώ και τώρα.

Η κρίση στην παραγωγή ημιαγωγών προκαλεί ελλείψεις αυτοκινήτων & ανατιμήσεις

Αν έχετε μπει στην διαδικασία να αναζητήσετε καινούργια ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα το 2022, τότε θα γνωρίζετε για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις, οι οποίες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μοντέλων αγγίζουν ακόμα και τον 1,5 χρόνο. Αιτία τους δεν είναι άλλη από τις δυσκολίες στην παραγωγή, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών. Οι καθυστερήσεις αυτές, έχουν επηρεάσει και τις τιμές όλων των διαθέσιμων και μη νέων μοντέλων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις έχουν αυξηθεί έως και 20% μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο. Οι δε τιμές των νέων μοντέλων που βγήκαν στην παραγωγή το 2022 σημειώνουν ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα.

Έως πότε θα συνεχιστεί η έλλειψη σε ετοιμοπαράδοτα καινούργια αυτοκίνητα;

Η παρούσα κατάσταση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβαρύνοντας την παραγωγική διαδικασία των εταιρειών αυτοκινήτου. Επιπλέον επιβαρυντικό παράγοντα αποτελεί και η ουκρανική κρίση, η οποία δεν αναμένεται να τελειώσει άμεσα. Σύμφωνα δε με τις προβλέψεις των ειδικών, ακόμα και αν ο ρυθμός παραγωγής νέων αυτοκινήτων επιταχυνθεί, οι τιμές τους δε θα επιστρέψουν στα επίπεδα που βρίσκονταν προ κρίσης των ημιαγωγών.

Η καλύτερη λύση τώρα είναι τα ποιοτικά μεταχειρισμένα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

Εάν αναζητάτε τα καλύτερα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της αγοράς, τότε σας προτείνουμε να στραφείτε στην premium γκάμα μεταχειρισμένων της Autostadt. Μεταξύ άλλων, σας εξασφαλίζουν μία σειρά ασύγκριτων πλεονεκτημάτων όπως:

  • Μεγάλη γκάμα

Γιατί να πρέπει να περιμένετε έως και… χρόνια για το νέο σας αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε εδώ και τώρα το μοντέλο που καλύπτει άριστα τις ανάγκες σας; Η γκάμα της Autostadt περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή ετοιμοπαράδοτα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από κατηγορίες όπως: τζιπ/suv, sedan, cabrio, compact – hatchback κ.α.

  • Κορυφαία αξιοπιστία

Όλα τα αυτοκίνητα της Autostadt ελέγχονται ενδελεχώς από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της. Έτσι, εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους. Κάθε ένα από αυτά συνοδεύεται από γραπτή τεχνική αναφορά, καθώς και εγγύηση επιβεβαιωμένων χιλιομέτρων. Φυσικά, κάθε έλεγχος είναι δεκτός και από τους ιδιώτες.

  • Δυνατότητα επιστροφής

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο που μόλις αγοράσατε; H Autostadt αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της και με δυνατότητα επιστροφής μετά από 7 ημέρες ή 300 χιλιόμετρα.

Επειδή ούτε οι ανάγκες σας περιμένουν ούτε η οδηγική απόλαυση μπαίνει σε λίστα αναμονής, επισκεφθείτε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Autostadt για να απολαύσετε από κοντά όλες τις κορυφαίες προτάσεις της και να αποκτήσετε το δικό σας ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο, σαν καινούργιο!

Autostadt

Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια

www.autostadt.gr

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα 2022 που κάνουν την διαφορά»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο blog της Autostadt.